Albert Place

This two stage project working alongside interior designer Anna Goulandris initially involved a complete refurbishment of the clients’ four storey semi-detached town house. This was followed two years later by a refurbishment of the
neighbouring attached town house, and combining the two into one home.

The project included:

  • Mahogany room doors and ‘bookshelf’ storage cabinets with faux book ends applied to the cabinet doors
  • Specialist finishes, including ‘Raj tent’ style sitting room with fabric sourced and manufactured in India
  • New stone and hardwood floor finishes, and decorations throughout
  • Structural alterations to achieve coherent redesign of layout for all four floors
  • A suspended link conservatory at raised ground floor level at the rear of the properties
  • Design of new mechanical & electrical services including lighting design
  • Interior design to achieve consistency between the two properties

Donec a tellus risus. Donec a tellus risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus ac pulvinar justo. Nunc laoreet imperdiet accumsan. Etiam dapibus erat eu dolor sodales, vel feugiat orci commodo.

- John Smith, Company Name